More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 07, 2011!

Art Akció Fotó és Videó Stúdió - Amit ajánlunk...

Mit adunk át?

Akár 4K felbontásban is átadjuk az anyagot, de FHD és DVD minőségű filmet is készítünk. ezek alapvetően 40-50 percesek, zenével, effektekkel. Ajánlunk még egy 5-6 perces videóklipet is az esküvőről, internetre optimalizálva, így a világ bármely táján megnézhetik a kíváncsiak. Válasszatok!

Fodrász, smink

Az esküvő napján kora reggeltől is veletek vagyunk, ha kéritek. A készülődés minden mozzanatátát megörökítjük. Az öltözködés publikus mozzanatai örök emléket jelentenek a későbbiekben. Ezekre mindig öröm lesz visszaemlékezni.

Kikérő, szertartások

Ha terveztek leány- és legénykikérőt, szívesen rögzítjük kameránkkal, de a vendégvárás pillanatainál is ott vagyunk. A templomban, a polgári szertartáson az egymásnak kimondott boldogító igen és eskü fontos része az esküvő videónak, ezen a ponton kötitek össze életeteket..

Vacsi, buli

Tányértörés, pohárköszöntő, vacsora, nyitótánc, torta, gyertyafény keringő, menyasszonytánc, buli hajnalig. Ezek az események teszik emlékezetessé számotokra filmünket.

Szolgáltatásainkról

Az esküvőt dokumentáljuk, de filmet is készítünk.
Nem elégszünk meg a fontosabb események rögzítésével, mi az apró részletekre is figyelünk. Vágott filmet készítünk zenével, effektekkel stb. A teljes projectet átadjuk mobil adathordozón. Az esküvő alatt végig az események közelében vagyunk.

A listában szerplő tételek közül bármelyik külön is kérhető. Szívesen csinálunk komplett esküvői filmet, de ha úgy kéritek, különböző eseményeket külön is rögzítünk. Minden csak megbeszélés kérdése.